Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles

22/11/2018 | Flixfilm

Se The Christmas Chronicles på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Clay Kaytis
Skuespillere: Oliver Hudson, Kimberly Williams-Paisley, Jesse Gervasi, David Kohlsmith
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, French, Romanian
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Efter at have ødelagt julemandens slæde ved et uheld bliver en bror og søster oppe hele natten sammen med den bramfri nisse for at redde julen.


Se The Christmas Chronicles på Netflix


Anmeldelse: The Christmas Chronicles

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Christmas Chronicles havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Christmas Chronicles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Christmas Chronicles herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Christmas Chronicles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Christmas Chronicles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til The Christmas Chronicles

  1. Henrik Plauborg Noe - kl. 20:27, 22-11-2018:

    The christmas chronicles er super julefilm som jeg er superfan af.
    Håber meget den udkommer på dvd til næste jul i 2019.

  2. Trine Jensen - kl. 15:15, 24-11-2018:

    Fantastisk film, en af de bedste julefilm jeg indtil videre, har set og jeg ELSKER Kurt Russell, så det er en ren win-win 😊👍🏻 Jeg håber at den snart kommer på dvd 🎅🏼🎄🎁

    Skriv kommentar