Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

14/09/2016 | Ingen kommentarer

Se The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Michael Apted
Skuespillere: Georgie Henley, Skandar Keynes, Ben Barnes, Will Poulter
Spilletid: 113 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Det yngste af Pevensie-børnene rejser på en uventet tur tilbage til Narnia og tager sammen med den ædle kong Caspian på et storslået eventyr på det åbne hav.


Se The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar