Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

14/09/2016 | Flixfilm

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktion: Michael Apted
Skuespillere: Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley
Spilletid: 113 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Det yngste af Pevensie-børnene rejser på en uventet tur tilbage til Narnia og tager sammen med den ædle kong Caspian på et storslået eventyr på det åbne hav.Se The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar