Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chronicles of Riddick

The Chronicles of Riddick

06/07/2018 | Flixfilm

Se The Chronicles of Riddick på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: David Twohy
Skuespillere: Vin Diesel, Colm Feore, Thandie Newton, Judi Dench
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Mens Riddick er fanget midt i en galaktisk krig, der bliver ført af lederen af en ond sekt, skal han forsøge at befri en gammel ven fra fængslet.


Se The Chronicles of Riddick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Chronicles of Riddick havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Chronicles of Riddick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Chronicles of Riddick herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Chronicles of Riddick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chronicles of Riddick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar