Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chronicles of Riddick

The Chronicles of Riddick

06/07/2018 | Ingen kommentarer

Se The Chronicles of Riddick på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: David Twohy
Skuespillere: Vin Diesel, Colm Feore, Thandie Newton, Judi Dench
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Mens Riddick er fanget midt i en galaktisk krig, der bliver ført af lederen af en ond sekt, skal han forsøge at befri en gammel ven fra fængslet.


Se The Chronicles of Riddick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Chronicles of Riddick havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Chronicles of Riddick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Chronicles of Riddick herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Chronicles of Riddick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chronicles of Riddick stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar