Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chronicles of Riddick

The Chronicles of Riddick

06/07/2018 | Flixfilm

Se The Chronicles of Riddick på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: David Twohy
Skuespillere: Vin Diesel, Colm Feore, Thandie Newton, Judi Dench
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Mens Riddick er fanget midt i en galaktisk krig, der bliver ført af lederen af en ond sekt, skal han forsøge at befri en gammel ven fra fængslet.

The Chronicles of Riddick havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Chronicles of Riddick på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Chronicles of Riddick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chronicles of Riddick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Chronicles of Riddick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Chronicles of Riddick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar