Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Circle – France

The Circle – France

09/04/2020 | Flixfilm

Se The Circle – France på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: Status og strategi ramler sammen i denne konkurrence på sociale medier, hvor onlinespillere flirter, får venner og faker sig vej til præmien på 100.000 euro.Se The Circle – France på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Circle – France (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Circle – France (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Circle – France:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Circle – France er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Circle – France (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar