Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Circle – The Afterparty

The Circle – The Afterparty

07/05/2021 | Flixfilm

The Circle – The Afterparty på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: James Ponsoldt
Skuespillere: Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega
Spilletid: 110 min
Land: United Arab Emirates, United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Stjernerne fra The Circle kommer forbi til en snak om 2. sæsons vinder, vi får også et indblik i deres vedvarende venskaber og den saftige sladder fra bag kulisserne.Se The Circle – The Afterparty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Circle – The Afterparty havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Circle – The Afterparty på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Circle – The Afterparty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Circle – The Afterparty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Circle – The Afterparty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Circle – The Afterparty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar