Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Circle

The Circle

28/12/2022 | Flixfilm

The Circle på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michelle Buteau, Shubham Goel, Chloe Veitch
Spilletid: 48 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Status og strategi ramler sammen i dette sociale eksperiment af en konkurrence, hvor onlinespillere flirter, får venner og faker sig vej til præmien på 100.000 dollars.Se The Circle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Circle (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Circle på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Circle (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Circle (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Circle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Circle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar