Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Circle

The Circle

01/01/2020 | Flixfilm

Se The Circle på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michelle Buteau, Sammie Cimarelli, Shubham Goel, Chris Sapphire
Spilletid: 48 min
Land: USA, UK
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Status og strategi ramler sammen i dette sociale eksperiment af en konkurrence, hvor onlinespillere flirter, får venner og faker sig vej til præmien på 100.000 dollars.


Se The Circle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Circle (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Circle (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Circle:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Circle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Circle (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar