Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Clapper

The Clapper

02/05/2018 | Flixfilm

Se The Clapper på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Dito Montiel
Skuespillere: Ed Helms, Amanda Seyfried, Tracy Morgan, Adam Levine
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En nytilkommen i Los Angeles tjener til dagen og vejen ved at arbejde som publikummer på reklameindslag, men livet bliver indviklet, da han pludselig kommer i rampelyset.

The Clapper havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Clapper på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Clapper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Clapper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Clapper, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Clapper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar