Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Claus Family 2

The Claus Family 2

08/11/2022 | Flixfilm

The Claus Family 2 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Julemandens eneste job? At aflevere gaver. Men da Julius overtager tøjlerne fra sin bedstefar Noel, modtager han et brev med en piges særlige juleønske.

The Claus Family 2 havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Claus Family 2 på YouTube.Se The Claus Family 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Claus Family 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Claus Family 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Claus Family 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Claus Family 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar