Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Claus Family

The Claus Family

01/11/2021 | Flixfilm

Se The Claus Family på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: Matthias Temmermans
Skuespillere: Jan Decleir, Mo Bakker, Stefaan Degand
Spilletid: 96 min
Land: Belgium
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da hans bedstefar pludselig bliver syg, får julehaderen Jules kendskab til sin families magiske arv og finder ud af, at han er den eneste, der kan redde julen.

The Claus Family havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Claus Family på YouTube.Se The Claus Family på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Claus Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Claus Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Claus Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Claus Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar