Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cleanse

The Cleanse

01/12/2021 | Flixfilm

The Cleanse på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Bobby Miller
Skuespillere: Johnny Galecki, Anna Friel, Kyle Gallner
Spilletid: 81 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En modløs mand, der trænger til glæde, tager på et kurophold, hvor en juicekur gør indre dæmoner meget håndgribelige. Advarsel: Bivirkningerne kan variere.

The Cleanse havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Cleanse på YouTube.Se The Cleanse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Cleanse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cleanse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cleanse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cleanse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar