Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Client List

The Client List

13/04/2017 | Flixfilm

Se The Client List på Netflix

Indspilningsår: 2012–2013
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jennifer Love Hewitt, Loretta Devine, Colin Egglesfield, Cybill Shepherd
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Riley Parks balancerer mellem sine to liv – et derhjemme som en enlig mor, og et på en massageklinik med specielle klienter.


Se The Client List på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Client List (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Client List (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Client List herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Client List er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Client List (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar