Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Client

The Client

24/01/2017 | Flixfilm

Se The Client på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Joel Schumacher
Skuespillere: Susan Sarandon, Tommy Lee Jones, Mary-Louise Parker, Anthony LaPaglia
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da den 11-årige Mark Sway bliver vidne til, at en advokat, hvis klient er medlem af mafiaen, begår selvmord, søger han hjælp og beskyttelse hos en anden advokat.


Se The Client på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Client havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Client ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Client herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Client er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Client stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar