Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Climb

The Climb

29/12/2017 | Flixfilm

Se The Climb på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Ludovic Bernard
Skuespillere: Ahmed Sylla, Alice Belaïdi, Kévin Razy
Spilletid: 103 min
Land: France
Sprog: French, English, German, Nepali
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En ung senegalesisk-fransk mand fra beskedne kår sætter sig for at bestige Mount Everest for at imponere den kvinde, han elsker. Langsomt bliver det en mediebegivenhed.

The Climb (Bestigningen) havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Climb på YouTube.Se The Climb på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Climb (Bestigningen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Climb stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Climb, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Climb (Bestigningen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Climb

  1. Gitte - kl. 13:14, 04-01-2018:

    Der er KUN Fransk eller Tysk tale!
    Filmen er ellers nogenlunde hvis man ikke har noget andet at se på..

    Skriv kommentar