Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cloverfield Paradox

The Cloverfield Paradox

05/02/2018 | Flixfilm

Se The Cloverfield Paradox på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Julius Onah
Skuespillere: Gugu Mbatha-Raw, David Oyelowo, Daniel Brühl, John Ortiz
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin, German
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Mens de kredser om en planet på krigens rand, tester nogle forskere en opfindelse, der kan løse energikrisen. Men de konfronteres med en dyster alternativ virkelighed.


Se The Cloverfield Paradox på Netflix

Anmeldelse: The Cloverfield Paradox

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Cloverfield Paradox havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Cloverfield Paradox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Cloverfield Paradox:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Cloverfield Paradox er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cloverfield Paradox stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar