Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Club

06/01/2022 | Flixfilm

The Club på Netflix

Produktionsår: 2021–2022
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gökçe Bahadir, Baris Arduç, Asude Kalebek
Spilletid: N/A
Land: Turkey
Sprog: Turkish, Ladino, Greek
IMDb-karakter: 7.8

Handling: På en natklub i 1950'ernes Istanbul arbejder en kvinde med en svær fortid for at komme i kontakt med og hjælpe en oprørsk datter, hun måtte give fra sig.

The Club (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Club på YouTube.Se The Club på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Club (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Club (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar