Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Club

05/11/2021 | Flixfilm

Se The Club på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Short, Comedy, Thriller
Instruktion: Victoria Frings, Joe Pickard
Skuespillere: Kim Fischer, Victoria Frings, Anastasia Olowin
Spilletid: 15 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: På en natklub i 1950'ernes Istanbul arbejder en kvinde med en svær fortid for at komme i kontakt med og hjælpe en oprørsk datter, hun måtte give fra sig.

The Club (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Club på YouTube.Se The Club på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Club (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Club (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar