Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Club

15/11/2019 | Flixfilm

Se The Club på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alejandro Speitzer, Minnie West, Jorge Caballero, Ana Gonzalez Bello
Spilletid: 30 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Nogle velhavende unge i Mexico starter deres egen forretning med at sælge MDMA, men de løber hurtigt ind i problemer med andre narkohandlere, loven og deres familier.Se The Club på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Club (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Club (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Club:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Club (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar