Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Club

15/11/2019 | Flixfilm

The Club på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alejandro Speitzer, Minnie West, Jorge Caballero
Spilletid: 30 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Nogle velhavende unge i Mexico starter deres egen forretning med at sælge MDMA, men de løber hurtigt ind i problemer med andre narkohandlere, loven og deres familier.

The Club (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Club på YouTube.Se The Club på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Club (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Club (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar