Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cobbler

The Cobbler

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Cobbler på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktør: Tom McCarthy
Skuespillere: Elli, Adam B. Shapiro, Evan Neumann, Allen Lewis Rickman
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Yiddish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En udkørt skomager bliver en helt – og lærer et par lektier – da han finder ud af, at han på magisk vis træder i sine kunders sted, hvis han tager deres sko på.

The Cobbler havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Cobbler på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Cobbler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cobbler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cobbler, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cobbler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar