Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Code

01/07/2016 | Flixfilm

Se The Code på Netflix

Indspilningsår: 2014–2016
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dan Spielman, Ashley Zukerman, Adele Perovic, Michael Denkha
Spilletid: 54 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I denne dokumentarserie i tre dele undersøger værten Marcus du Sautoy den matematiske kode, der er grundlaget for alt liv på Jorden og i selve universet.


Se The Code på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Code havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Code ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Code herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Code er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Code stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar