Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Code

01/11/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2015
Genre: Short, Drama
Instruktør: Oliver Lloyd Renshaw
Skuespillere: Nick Andrasz, Jack Furssedonn-Coates, Tommie Grabiec
Spilletid: 7 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Under efterforskningen af en fatal bilulykke støder en journalist og hans hackerbror på en sammensværgelse med spor til de øverste cirkler i regeringen.


Se The Code på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Code (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Code (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Code herunder:Fra premieredatoen (1. november, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Code er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Code (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til The Code

  1. Susanne Sørensen - kl. 20:02, 20-11-2017:

    Jeg startede med at se sæson 1 på DR 2, det var før jeg vidste den var på Netflix . Da jeg opdagede det , gik det stærkt med at se den færdig .
    Sæson 1 var god , Sæson 2 endnu bedre , håber virkelig de laver flere sæsoner .

    Skriv kommentar