Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Coldest Game

The Coldest Game

08/02/2020 | Flixfilm

The Coldest Game på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: History, Sport, Thriller
Instruktion: Lukasz Kosmicki
Skuespillere: Bill Pullman, Lotte Verbeek, James Bloor
Spilletid: 102 min
Land: Poland, United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Under Cubakrisen i 1962 bliver et matematikgeni med problemer hyret til at spille en skakmatch – og indgå i dødsensfarlig spionage – mellem USA og Sovjetunionen.

The Coldest Game havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Coldest Game på YouTube.Se The Coldest Game på NetflixAnmeldelse: The Coldest Game

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Coldest Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Coldest Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Coldest Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Coldest Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar