Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Coldest Game

The Coldest Game

08/02/2020 | Flixfilm

Se The Coldest Game på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: History, Sport, Thriller
Instruktør: Lukasz Kosmicki
Skuespillere: Bill Pullman, Lotte Verbeek, James Bloor
Spilletid: 102 min
Land: Poland, United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Under Cubakrisen i 1962 bliver et matematikgeni med problemer hyret til at spille en skakmatch – og indgå i dødsensfarlig spionage – mellem USA og Sovjetunionen.

The Coldest Game havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Coldest Game på NetflixAnmeldelse: The Coldest Game

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Coldest Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Coldest Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Coldest Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Coldest Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar