Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Coldest Game

The Coldest Game

08/02/2020 | Flixfilm

Se The Coldest Game på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Thriller
Instruktør: Lukasz Kosmicki
Skuespillere: Bill Pullman, Lotte Verbeek, James Bloor, Robert Wieckiewicz
Spilletid: 102 min
Land: Poland, USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Under Cubakrisen i 1962 bliver et matematikgeni med problemer hyret til at spille en skakmatch – og indgå i dødsensfarlig spionage – mellem USA og Sovjetunionen.


Se The Coldest Game på Netflix

Anmeldelse: The Coldest Game

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Coldest Game havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Coldest Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Coldest Game herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Coldest Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Coldest Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar