Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Colditz Story

The Colditz Story

01/03/2023 | Flixfilm

The Colditz Story på Netflix

Produktionsår: 1955
Genre: Drama, History, War
Instruktion: Guy Hamilton
Skuespillere: John Mills, Eric Portman, Christopher Rhodes
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, German, French, Polish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Under 2. verdenskrig sender tyskerne deres mest besværlige allierede fanger til det gamle slot Colditz i Sachsen. Her lægger en gruppe britiske fanger en flugtplan.Se The Colditz Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Colditz Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Colditz Story på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Colditz Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Colditz Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Colditz Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Colditz Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar