Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Colony

The Colony

01/07/2014 | Flixfilm

Se The Colony på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jeff Renfroe
Skuespillere: Kevin Zegers, Laurence Fishburne, Bill Paxton, Charlotte Sullivan
Spilletid: 95 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En forpost med kolonister opdager en gruopvækkende trussel, da de mister kontakten med den eneste anden kendte koloni i en isfyldt, postapokalyptisk verden.


Se The Colony på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Colony havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Colony ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Colony herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Colony er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Colony stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar