Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Color of Freedom

The Color of Freedom

13/03/2018 | Flixfilm

Se The Color of Freedom på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Short, Drama
Instruktør: Terrell Ra Certified Elias
Skuespillere: Tanai Elias, Shamika Gainey, Shawn Ingram, Dilalah McQueen
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Dette drama er baseret på erindringerne fra James Gregory – den hvide sydafrikaner, der bevogtede Nelson Mandela under hans lange fængsling under apartheid.

The Color of Freedom (Goodbye Bafana) havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Color of Freedom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Color of Freedom (Goodbye Bafana) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Color of Freedom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Color of Freedom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Color of Freedom (Goodbye Bafana) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar