Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Color of Freedom

The Color of Freedom

13/03/2018 | Flixfilm

Se The Color of Freedom på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Giannis Katomeris
Skuespillere: Mikis Theodorakis
Spilletid: 117 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Dette drama er baseret på erindringerne fra James Gregory – den hvide sydafrikaner, der bevogtede Nelson Mandela under hans lange fængsling under apartheid.


Se The Color of Freedom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Color of Freedom (Goodbye Bafana) havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Color of Freedom (Goodbye Bafana) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Color of Freedom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Color of Freedom (Goodbye Bafana) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Color of Freedom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar