Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Color of Freedom

The Color of Freedom

13/03/2018 | Ingen kommentarer

Se The Color of Freedom på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Giannis Katomeris
Skuespillere: Mikis Theodorakis
Spilletid: 117 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Dette drama er baseret på erindringerne fra James Gregory – den hvide sydafrikaner, der bevogtede Nelson Mandela under hans lange fængsling under apartheid.


Se The Color of Freedom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Color of Freedom (Goodbye Bafana) havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Color of Freedom (Goodbye Bafana) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Color of Freedom herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Color of Freedom (Goodbye Bafana) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Color of Freedom stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar