Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Comeback Trail

The Comeback Trail

26/06/2022 | Flixfilm

The Comeback Trail på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: George Gallo
Skuespillere: Robert De Niro, Tommy Lee Jones, Morgan Freeman
Spilletid: 104 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: For at slippe af med sin gæld caster en filmproducent en skuespiller til en western fyldt med livsfarlige stunts i håbet om at inkassere en stor forsikringssum.

The Comeback Trail havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Comeback Trail på YouTube.Se The Comeback Trail på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Comeback Trail ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Comeback Trail stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Comeback Trail, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Comeback Trail er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar