Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Comedians of Comedy: The Movie

The Comedians of Comedy: The Movie

25/04/2015 | Flixfilm

The Comedians of Comedy: The Movie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar giver et kig bag kulisserne på Comedians of Comedy-turnéen med bl.a. komikerne Patton Oswalt og Zach Galifianakis.

The Comedians of Comedy: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Comedians of Comedy: The Movie på YouTube.Se The Comedians of Comedy: The Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Comedians of Comedy: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Comedians of Comedy: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Comedians of Comedy: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Comedians of Comedy: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar