Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Comedians of Comedy: The Movie

The Comedians of Comedy: The Movie

25/04/2015 | Ingen kommentarer

Se The Comedians of Comedy: The Movie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne dokumentar giver et kig bag kulisserne på Comedians of Comedy-turnéen med bl.a. komikerne Patton Oswalt og Zach Galifianakis.


Se The Comedians of Comedy: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Comedians of Comedy: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Comedians of Comedy: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Comedians of Comedy: The Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Comedians of Comedy: The Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Comedians of Comedy: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar