Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Comedians of Comedy: The Movie

The Comedians of Comedy: The Movie

25/04/2015 | Flixfilm

Se The Comedians of Comedy: The Movie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne dokumentar giver et kig bag kulisserne på Comedians of Comedy-turnéen med bl.a. komikerne Patton Oswalt og Zach Galifianakis.


Se The Comedians of Comedy: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Comedians of Comedy: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Comedians of Comedy: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Comedians of Comedy: The Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Comedians of Comedy: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Comedians of Comedy: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar