Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Comedy Man

The Comedy Man

20/11/2022 | Flixfilm

The Comedy Man på Netflix

Produktionsår: 1964
Genre: Drama
Instruktion: Alvin Rakoff
Skuespillere: Kenneth More, Cecil Parker, Dennis Price
Spilletid: 92 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Efter at have saboteret sin sidste tjans får en trængt midaldrende mand en ny karrieremulighed, da han lander en hovedrolle i adskillige tv-reklamer.

The Comedy Man havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Comedy Man på YouTube.Se The Comedy Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Comedy Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Comedy Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Comedy Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Comedy Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar