Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Coming War on China

The Coming War on China

04/06/2022 | Flixfilm

The Coming War on China på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, History
Instruktion: John Pilger
Skuespillere: Franklin Blaisdell, James Bradley, Bruce Cumings
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Japanese, Korean, Marshallese
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Den prisbelønnede journalist John Pilger ser på, hvordan to militære og økonomiske supermagter, USA og Kina, kan være på vej mod atomkrig.Se The Coming War on China på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Coming War on China havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Coming War on China på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Coming War on China ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Coming War on China stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Coming War on China, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Coming War on China er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar