Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Commitments

The Commitments

01/11/2016 | Flixfilm

Se The Commitments på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Alan Parker
Skuespillere: Robert Arkins, Michael Aherne, Angeline Ball, Maria Doyle Kennedy
Spilletid: 118 min
Land: Ireland, UK
Sprog: English, Irish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Efter at have gennemsøgt Dublin for at finde musikere med sjæl sammensætter en spirende manager et lokalt band med tonsvis af talent – og nul erfaring.


Se The Commitments på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Commitments havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Commitments ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Commitments herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Commitments er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Commitments stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar