Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Commuter

The Commuter

11/02/2020 | Flixfilm

Se The Commuter på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktør: Jaume Collet-Serra
Skuespillere: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks
Spilletid: 104 min
Land: USA, UK, France, China, Canada, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: På sin daglige togrejse bliver en forsikringssælger narret til at sige ja til et mistænkeligt velbetalt tilbud fra en mystisk medpassager.

The Commuter (Sidste stop) havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Commuter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Commuter (Sidste stop) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Commuter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Commuter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Commuter (Sidste stop) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Commuter

  1. Alan T. - kl. 19:08, 19-02-2020:

    Kan ikke anbefale The Commuter.
    Når man har set Liam i Taken filmene og sammenligner med den nye The Commuter, ja så…

    Skriv kommentar