Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Company Men

The Company Men

01/04/2015 | Flixfilm

Se The Company Men på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: John Wells
Skuespillere: Ben Affleck, Tommy Lee Jones, Chris Cooper, Suzanne Rico
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En succesrig forretningsmand bliver offer for USA's mani med at skære ned, da han bliver fyret og er nødt til at tage et job i byggebranchen.


Se The Company Men på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Company Men havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Company Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Company Men herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Company Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Company Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar