Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Company Men

The Company Men

01/04/2015 | Flixfilm

The Company Men på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Drama
Instruktion: John Wells
Skuespillere: Ben Affleck, Chris Cooper, Tommy Lee Jones
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En succesrig forretningsmand bliver offer for USA's mani med at skære ned, da han bliver fyret og er nødt til at tage et job i byggebranchen.

The Company Men havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Company Men på YouTube.Se The Company Men på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Company Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Company Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Company Men, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Company Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar