Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Concubine

The Concubine

26/08/2016 | Flixfilm

The Concubine på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama, History, Romance
Instruktion: Dae-seung Kim
Skuespillere: Cho Yeo-jeong, Dong-wook Kim, Min-Joon Kim
Spilletid: 122 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Hun elsker en borgerlig, men Hwa-yeon bliver kongens elskerinde og vikles ind i hoffets intriger, seksualpolitik og hævn.

The Concubine havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Concubine på YouTube.Se The Concubine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Concubine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Concubine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Concubine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Concubine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar