Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Condemned 2

The Condemned 2

31/03/2020 | Flixfilm

Se The Condemned 2 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Roel Reiné
Skuespillere: Randy Orton, Eric Roberts, Wes Studi, Steven Michael Quezada
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Da en dusørjæger ikke formår at fange lederen af en gambling-ring, må han sammen med sin far prøve at overleve et dødsensfarligt spil på tv, hvor han nu er den jagede.

The Condemned 2 havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Condemned 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Condemned 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Condemned 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Condemned 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Condemned 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar