Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Condemned

The Condemned

17/02/2016 | Flixfilm

Se The Condemned på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Scott Wiper
Skuespillere: Steve Austin, Vinnie Jones, Robert Mammone, Tory Mussett
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, German
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En indsat på dødsgangen i et berygtet centralamerikansk fængsel finder ud af, at han er blevet købt af en realityshowudvikler til at deltage i hans nyeste projekt.


Se The Condemned på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Condemned havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Condemned ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Condemned herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Condemned er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Condemned stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar