Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Confession Killer

The Confession Killer

06/12/2019 | Flixfilm

Se The Confession Killer på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bob Prince, Nan Cuba, Hugh Aynesworth
Spilletid: 240 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Henry Lee Lucas blev berygtet, da han tilstod hundredvis af uopklarede mord. Denne dokumentarserie kigger nærmere på sandheden – og de forfærdelige konsekvenser.

The Confession Killer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Confession Killer på YouTube.Se The Confession Killer på NetflixAnmeldelse: The Confession Killer

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Confession Killer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Confession Killer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Confession Killer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Confession Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar