Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Confession Tapes

The Confession Tapes

21/06/2019 | Flixfilm

Se The Confession Tapes på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Burns, Loretta Fisher, Brian Hutchinson, Sarah Isaacs
Spilletid: 46 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne dokumentar undersøger rigtige mordsager, hvor morddømte påstår, at deres tilståelser var fremtvungne, ufrivillige eller falske.Se The Confession Tapes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Confession Tapes (Tilståelsessager) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Confession Tapes (Tilståelsessager) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Confession Tapes:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Confession Tapes (Tilståelsessager) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Confession Tapes (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar