Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Confession Tapes

The Confession Tapes

21/06/2019 | Flixfilm

The Confession Tapes på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Burns, James Konat, Sarah Isaacs
Spilletid: 46 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne dokumentar undersøger rigtige mordsager, hvor morddømte påstår, at deres tilståelser var fremtvungne, ufrivillige eller falske.

The Confession Tapes (Tilståelsessager) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Confession Tapes på YouTube.Se The Confession Tapes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Confession Tapes (Tilståelsessager) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Confession Tapes (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Confession Tapes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Confession Tapes (Tilståelsessager) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar