Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Confession Tapes

The Confession Tapes

08/09/2017 | Ingen kommentarer

Se The Confession Tapes på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Burns, Loretta Fisher, Brian Hutchinson, Sarah Isaacs
Spilletid: 46 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Denne dokumentar undersøger rigtige mordsager, hvor morddømte påstår, at deres tilståelser var fremtvungne, ufrivillige eller falske.


Se The Confession Tapes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Confession Tapes (Tilståelsessager) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. September, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Confession Tapes (Tilståelsessager) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Confession Tapes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Confession Tapes (Tilståelsessager) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Confession Tapes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore