Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Conjugal Bed

The Conjugal Bed

05/11/2021 | Flixfilm

The Conjugal Bed på Netflix

Produktionsår: 1963
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Marco Ferreri
Skuespillere: Ugo Tognazzi, Marina Vlady, Walter Giller
Spilletid: 85 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En velhavende midaldrende mand slår sig langt om længe ned med en tilsyneladende uskyldig yngre kvinde. Men hendes ønske om at blive gravid er mere, end han kan klare.

The Conjugal Bed havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Conjugal Bed på YouTube.Se The Conjugal Bed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Conjugal Bed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Conjugal Bed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Conjugal Bed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Conjugal Bed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar