Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Conjuring 2

The Conjuring 2

17/04/2017 | Flixfilm

Se The Conjuring 2 på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: James Wan
Skuespillere: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Madison Wolfe, Frances O'Connor
Spilletid: 134 min
Land: Canada, USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En enlig mor og hendes fire børn i London bliver terroriseret af onde ånder. Her kommer spøgelsesjægerne Ed og Lorraine Warren ind i billedet.

The Conjuring 2 (Nattens Dæmoner 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Conjuring 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Conjuring 2 (Nattens Dæmoner 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Conjuring 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Conjuring 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Conjuring 2 (Nattens Dæmoner 2) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar