Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Conjuring 2

The Conjuring 2

17/04/2017 | Ingen kommentarer

Se The Conjuring 2 på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: James Wan
Skuespillere: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Madison Wolfe, Frances O'Connor
Spilletid: 134 min
Land: Canada, USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En enlig mor og hendes fire børn i London bliver terroriseret af onde ånder. Her kommer spøgelsesjægerne Ed og Lorraine Warren ind i billedet.


Se The Conjuring 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Conjuring 2 (Nattens Dæmoner 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Conjuring 2 (Nattens Dæmoner 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Conjuring 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Conjuring 2 (Nattens Dæmoner 2) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Conjuring 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar