Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Conjuring (Nattens Dæmoner)

The Conjuring (Nattens Dæmoner)

27/06/2014 | Ingen kommentarer

Se The Conjuring (Nattens Dæmoner) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne gruopvækkende gyser er baseret på en sand historie og handler om en familie fra New England, der begynder at mærke ånder på deres gård.


Se The Conjuring (Nattens Dæmoner) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Conjuring (Nattens Dæmoner) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Conjuring (Nattens Dæmoner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Conjuring (Nattens Dæmoner) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Conjuring (Nattens Dæmoner) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Conjuring (Nattens Dæmoner) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar