Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Conquest of Everest

The Conquest of Everest

01/01/2022 | Flixfilm

Se The Conquest of Everest på Netflix

Produktionsår: 1953
Genre: Documentary, Adventure
Instruktion: George Lowe
Skuespillere: Meredith Edwards, John Hunt, George Band
Spilletid: 78 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Denne dokumentar fra 1953 beskriver Edmund Hillary-ekspeditionen, som var den første, der nåede til toppen af verdens højeste bjergtinde.

The Conquest of Everest havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Conquest of Everest på YouTube.Se The Conquest of Everest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Conquest of Everest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Conquest of Everest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Conquest of Everest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Conquest of Everest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar