Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Constant Gardener

The Constant Gardener

20/01/2018 | Flixfilm

Se The Constant Gardener på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Fernando Meirelles
Skuespillere: Ralph Fiennes, Rachel Weisz, Hubert Koundé, Danny Huston
Spilletid: 129 min
Land: UK, Germany, Kenya, France, USA, Switzerland
Sprog: English, Italian, Swahili, German
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Justin Quayle, som er medlem af det britiske højkommissariat med base i Afrika, begynder sin egen internationale undersøgelse, da hans kone myrdes.

The Constant Gardener havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Constant Gardener på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Constant Gardener ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Constant Gardener stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Constant Gardener, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Constant Gardener er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til The Constant Gardener

 1. Tacconi - kl. 12:22, 21-01-2018:

  Den har tidligere været på Netflix, så er ikke ny på Netflix.
  Det samme har jeg opdaget med nogle andre film/serier, så det kan tyde på at de går ind for genbrug

 2. Flixfilm - kl. 13:27, 21-01-2018:

  Hej Tacconi,

  Du har fuldstændig ret. Netflix tilføjer hele tiden film og serier til deres udvalg, som blot har været væk fra streamingtjenesten i en uge, måned eller et år. Årsagen til, at vi så vælger lige netop at sætte The Constant Gardener på listen er at Netflix selv har promoveret denne som ny på Facebook, Twitter, pressemeddelelser mv. Men ja, der kommer hele tiden mange gengangere, som vi ikke annoncere her på siden.

  Skriv kommentar