Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Consul’s Son

The Consul’s Son

25/04/2019 | Flixfilm

Se The Consul’s Son på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: João Correa, Francisco Manso
Skuespillere: Vítor Norte, Carlos Paulo, João Nunes Monteiro, Leonor Seixas
Spilletid: 90 min
Land: Portugal, Belgium, Spain
Sprog: Portuguese, German
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En berygtet falskner, der er kendt for sin evne til at lave falske pas og visakort, bliver pludselig genstand for en svindlers bedrag.


Se The Consul’s Son på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Consul’s Son havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Consul’s Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Consul’s Son herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Consul’s Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Consul’s Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar