Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Contractor

The Contractor

15/06/2022 | Flixfilm

The Contractor på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Josef Rusnak
Skuespillere: Wesley Snipes, Eliza Bennett, Lena Headey, Ralph Brown
Spilletid: 99 min
Land: Bulgaria, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Skarpskytten James Dial dropper pensionen for at eliminere en topterrorist. Men da missionen mislykkes, må han flygte og have hjælp - af en 12-årig pige.Se The Contractor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Contractor havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Contractor på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Contractor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Contractor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Contractor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Contractor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar