Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Contractor

The Contractor

29/11/2017 | Ingen kommentarer

Se The Contractor på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Josef Rusnak
Skuespillere: Wesley Snipes, Eliza Bennett, Lena Headey, Ralph Brown
Spilletid: 99 min
Land: Bulgaria, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Skarpskytten James Dial dropper pensionen for at eliminere en topterrorist. Men da missionen mislykkes, må han flygte og have hjælp - af en 12-årig pige.


Se The Contractor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Contractor havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Contractor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Contractor herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Contractor er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Contractor stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar