Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Contractor

The Contractor

29/11/2017 | Flixfilm

Se The Contractor på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Josef Rusnak
Skuespillere: Wesley Snipes, Eliza Bennett, Lena Headey, Ralph Brown
Spilletid: 99 min
Land: Bulgaria, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Skarpskytten James Dial dropper pensionen for at eliminere en topterrorist. Men da missionen mislykkes, må han flygte og have hjælp - af en 12-årig pige.


Se The Contractor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Contractor havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Contractor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Contractor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Contractor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Contractor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar