Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cook of Castamar

The Cook of Castamar

09/07/2021 | Flixfilm

The Cook of Castamar på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michelle Jenner, Roberto Enríquez, Hugo Silva
Spilletid: 2 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Madrid 1720, en talentfuld kok tiltrækker sig opmærksomhed fra enkehertugen, da han vender tilbage til aristokratiet. Baseret på en roman af Fernando J. Múñez.

The Cook of Castamar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Cook of Castamar på YouTube.Se The Cook of Castamar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Cook of Castamar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cook of Castamar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cook of Castamar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cook of Castamar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Cook of Castamar

  1. Stefan Winther - kl. 22:59, 17-07-2021:

    Denne serie er bare super hyggelig og den indeholder er god historie

Skriv kommentar