Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Core

22/04/2015 | Flixfilm

Se The Core på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jon Amiel
Skuespillere: Christopher Shyer, Ray Galletti, Eileen Pedde, Rekha Sharma
Spilletid: 135 min
Land: USA, Germany, Canada, UK, Italy, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Jordens indre kerne roterer ikke længere, og forskeren Josh Keyes må finde ud af hvorfor – før verden bogstaveligt talt falder fra hinanden.


Se The Core på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Core havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Core ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Core herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Core er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Core stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar