Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Corruptor

The Corruptor

01/06/2017 | Flixfilm

Se The Corruptor på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: James Foley
Skuespillere: Yun-Fat Chow, Mark Wahlberg, Ric Young, Paul Ben-Victor
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Betjenten Danny Wallace og veteranen Nick Chen fra New York Citys enhed for asiatisk bandekriminalitet forsøger at dæmpe en forestående krig mellem Triaderne og Dragerne.


Se The Corruptor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Corruptor havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Corruptor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Corruptor:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Corruptor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Corruptor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar