Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Covenant

The Covenant

09/08/2017 | Flixfilm

Se The Covenant på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Renny Harlin
Skuespillere: Steven Strait, Laura Ramsey, Sebastian Stan, Taylor Kitsch
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Fire drenge benytter de overnaturlige kræfter, som de har arvet fra deres fædre, der undslap hekseprocesserne i Salem, ved at danne en hemmelig pagt.


Se The Covenant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Covenant havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Covenant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Covenant herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Covenant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Covenant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar