Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Coyotes

The Coyotes

02/12/2021 | Flixfilm

The Coyotes på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gruppe venner på camping finder nogle diamanter i skoven, hvilket bliver starten på en prøvelse, der kommer til at teste deres venskab – og sætte deres liv på spil.

The Coyotes (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Coyotes på YouTube.Se The Coyotes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Coyotes (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Coyotes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Coyotes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Coyotes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar