Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Craft: Legacy

The Craft: Legacy

15/08/2022 | Flixfilm

The Craft: Legacy på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Zoe Lister-Jones
Skuespillere: Cailee Spaeny, Zoey Luna, Gideon Adlon
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: High school-elever med overnaturlige evner laver en heksecirkel men har problemer med at styre deres mørke kræfter i denne efterfølger til kultklassikeren.

The Craft: Legacy havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Craft: Legacy på YouTube.Se The Craft: Legacy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Craft: Legacy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Craft: Legacy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Craft: Legacy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Craft: Legacy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar