Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Craft

The Craft

02/05/2020 | Flixfilm

Se The Craft på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Andrew Fleming
Skuespillere: Robin Tunney, Fairuza Balk, Neve Campbell, Rachel True
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: På en katolsk skole møder en ny pige en gruppe teenagehekse, som bruger deres kræfter mod alle, der kommer på tværs – selv deres forældre.


Se The Craft på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Craft (Den onde cirkel) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Craft (Den onde cirkel) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Craft:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Craft (Den onde cirkel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Craft stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar