Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Craft

The Craft

02/05/2020 | Flixfilm

The Craft på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Andrew Fleming
Skuespillere: Robin Tunney, Fairuza Balk, Neve Campbell
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: På en katolsk skole møder en ny pige en gruppe teenagehekse, som bruger deres kræfter mod alle, der kommer på tværs – selv deres forældre.

The Craft (Den onde cirkel) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Craft på YouTube.Se The Craft på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Craft (Den onde cirkel) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Craft stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Craft, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Craft (Den onde cirkel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar