Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Crash Reel

The Crash Reel

01/12/2013 | Flixfilm

Se The Crash Reel på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktør: Lucy Walker
Skuespillere: Kevin Pearce, Shaun White, Mason Aguirre, Daniel Amen
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: To barndomsvenner bliver snowboard-legender i denne dokumentar om Shaun White og Kevin Pearce. Dokumentaren indeholder 15 års filmoptagelser.


Se The Crash Reel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Crash Reel havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Crash Reel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Crash Reel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Crash Reel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Crash Reel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar